Путіністка Бабкіна заявила, що Україна-частина Росії / instagram.com/ngbabkina/

Російська артистка Надія Бабкіна, яка підтримала кровожерну політику Кремля, заявила, що Україна - це частина Росії. Вона згадала свій минулорічний візит до тимчасово окупованого Маріуполя. 

Тоді до неї підходили місцеві жителі, які були вкрай незадоволені приходом Росії в місто. Бабкіна навіть розповіла про це в інтерв'ю, називаючи супротивників "русского міра" "міськими божевільними".

"У мене була зустріч на вулиці перед подією. Розмови були різні. І приємні, і не дуже. Всяке було. Люди старшого покоління, які знають, що таке війна, звинувачували нас у тому, що з ними зараз відбувається така неприємність", - заявила путіністка Бабкіна.

Відео дня

Вона додала, що намагалася переконати жителів Маріуполя в тому, що окупація нібито призведе до кращого, і місто будуть розвивати, але ті, хто залишився через РФ без житла, не захотіли слухати пропагандистку.

Хто така Надія Бабкіна

Радянська і російська народна і естрадна співачка, актриса, теле- і радіоведуча. У себе на батьківщині вона має безліч державних нагород і престижних звань, тому має важелі впливу на публіку. Вона підіграє кремлівській пропаганді, розповідаючи, за методичками, що на території України розпочато нібито "спецоперацію" - так росіяни називають вбивчу війну.

Нагадаємо, Кудрявцевій, Бабкіній, Барановській та іншим путіністам заборонили в'їзд до Латвії.

Вас також можуть зацікавити новини: