Наташа Корольова біжить з РФ / скріншот

Співачка Наташа Корольова, яка народилася і виросла в Києві, але поїхала в Росію будувати свою кар'єру, дала росЗМІ інтерв'ю, де висловилася про свою малу батьківщину. Путіністка зізналася, що за Києвом сумує, але відвідати його не може. По-перше, вона внесена до списку санкцій за підтримку кривавої кремлівської політики, а по-друге, вона заявила, що туди і сама не хоче їхати.

"На жаль, я давно вже не в'їзна до Києва, тому що давно мене закрили, першу. Я представляла загрозу, напевно, своїми хорошими добрими піснями. Вони не могли зрозуміти в який статус артиста мене записувати - російська артистка або своя? Була дилема, але в підсумку вирішили закрити, причому жорстко - на п'ять років", - заявила Корольова. 

Вона додала, що сумує за рідним містом. Зараз у Корольової є можливість переїхати в США, де живе її мати, але та обмежується лише короткочасними поїздками до матері - заявляє, що не відчуває себе "як вдома", хоча насправді причина криється в тому, що росіянам ніде не раді. 

Відео дня

"Приїжджаю в гості із задоволенням, але на якийсь час. Далі не можу, не моє", - сказала Наташа.

Відзначимо, ще однією причиною, яка тримає Королеву в Росії, є її чоловік Тарзан. Він не так давно заявив, що сам би пішов на війну, щоб вбивати мирних українців, але з тих пір так і не мобілізувався - лише вирішив очолити "диванні війська" - те і робить, що пише у своєму блозі пропагандистські речівки.

За це Сергій Глушко (справжнє ім'я Тарзана, - ред) потрапив до санкційного списку 119 росіян, яким заборонено в'їзд в Україну. Також на території нашої країни заборонені будь-які культурні продукти, які були створені за участю путіністів.

Наталя Корольова показала свою справжню позицію щодо війни в Україні

Після початку повномасштабної війни в Україні Корольова довго мовчала, а пізніше виступила на концерті в РФ із шоу-балетом, одягненим у кольори російського прапора. У своєму блозі та на виступах вона оспівує дії російської влади, а також підіграє кремлівській пропаганді.

При цьому ходять чутки, що мати співачки виступає проти війни в Україні, через що посварилася зі своїм зятем.

Вас також можуть зацікавити новини: