Путіністка Сніжана Єгорова назвала свою проукраїнську дочку зрадницею

Так телеведуча прокоментувала слова Стасі Ровінської.

Українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка підтримує жорстоку політику Кремля, прокоментувала слова своєї дочки Стасі Ровінської.

Сніжана порадила журналістам описувати те, що відбувається в їхній родині так: "Пропоную писати так: Дочка боярині Морозової - Павлик Морозов розповіла як мати вивозила зерно з країни "сонця, що завжди сходить" і варила на сніданок яйця своїх колишніх чоловіків!". Про це путіністка написала у себе в Telegeam-каналі. 

Відзначимо, що в одному з інтерв'ю Ровінська згадала, як в перші дні війни зняла на відео, як її дитина плакала, сидячи в підвалі, і відправила його своїй мамі. Вона написала їй, що Росія обстрілює Україну, але слів підтримки від неї Вона так і не почула. Анастасія додала, що говорила мамі про звірства загарбників в Україні. За її словами, Єгорова зробила вигляд, що нічого не відбувається.

Зазначимо, Павлик Морозов, згідно з історичними даними, в 1930 році зрадив батька і доніс на нього, що той підробляє довідки кулакам про їх розкуркулення. В результаті через цей донос батько Павлика був заарештований і засуджений на 10 років.

Нагадаємо, дочка Сніжани Єгорової прокоментувала чутки про алкоголізм її матері.

Вас також можуть зацікавити новини: