Регіна Тодоренко / фото instagram.com/reginatodorenko

Опальна телеведуча і співачка Регіна Тодоренко хоче виїхати з країни-агресора, але боїться свого свекра. Таку заяву зробив блогер Богдан Беспалов.

На своєму YouTube-каналі він попросив глядачів анонімно розповісти йому, що вони знають про життя Тодоренко. На прохання відгукнувся підписник, який раніше співпрацював з батьком чоловіка співачки - Михайлом Топаловим.

Інсайдер розповів, що близько спілкується з друзями телеведучої, тому знає, які "скелети" зберігаються в її шафі. За його словами, Тодоренко залежить від сім'ї свого чоловіка, в тому числі і фінансово.

Відео дня

"Тодоренко зараз живе в страху. По-перше, Топалови її жорстко б'ють морально. По-друге, іноді колотять... Регіна роздуплилася тільки зараз. Вона намагається закріпитися на росТБ в надії отримати фінансування Кремля, відпрацьовуючи методичку пропаганди. Єдиний вихід - забирати дітей і таємно залишити країну. Але, як мені каже подруга Регіни, вона боїться батька Влада. Занадто великі зв'язки, і її дістануть звідусіль", – переказав Беспалов слова свого інформатора.

Позиція Регіни Тодоренко щодо війни в Україні

Тодоренко вже більше року мовчить про звірства, які окупанти творять на території України. До неї намагалися достукатися батьки з Одеси, проте вона з ними попрощалася у своїй пісні "Он за мной", в якій до того ж зізналася в коханні своєму чоловікові.

Пізніше вона сказала, що мовчить про війну, бо не хоче сваритися зі своїм чоловіком. За її словами, у них різні політичні погляди.

Вас також можуть зацікавити новини: