Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Особисте життя Тіни Кароль закрито під сімома замками. Відомо лише те, що вона була одружена з Євгеном Огіром, який помер від раку шлунка. Про всі інші романи - Кароль мовчить. Однак ЗМІ неодноразово "палили" її з чоловіками.

На це звернув увагу блогер Богдан Беспалов. У своєму новому випуску на YouTube-каналі він розповів, з ким із чоловіків крутила роман співачка.

Багато років тому Кароль приписували роман з учасником російської групи "Іванушки International" Кирилом Туриченком. Музикант родом з України, проте він ухвалив рішення переїхати в країну-агресора. Як розповів Беспалов, потенційно у них міг би бути роман, проте, швидше за все, у них були тільки творчі взаємини, тому що у Кирила інші вподобання.

Кирило Туриченко / instagram.com/kirillturichenko

Потім Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра. У шлюбі у них народився син Веніамін. Шанувальники артистки дивилися на неї із захопленням. При цьому смерть чоловіка все змінила в житті співачки. У Кароль почалася затяжна депресія, це ж вплинуло і на творчість. Співачку довгий час називали "плакальницею". І тільки зовсім недавно вона почала змінювати репертуар. Через багато років їй вдалося повернути собі себе.

Тіна Кароль та Євген Огір / instagram.com/tinakarol_fantina

Коли Тіна Кароль стала тренером шоу "Голос країни" навколо її особистого життя знову почали ходити чутки. Подейкували, що вона зустрічається з дуже впливовим олігархом. Беспалов каже, що на відсотків 70 вірить в їхній роман, тому що у Кароль були зв'язки для того, щоб нейтралізувати своїх конкуренток на великій сцені. 

Потім в історії Кароль з'явився "донецький бандит". "Я не знаю, чи існував він насправді, але ходили чутки, що у Тіни роман з дуже багатим і впливовим донецьким бандюком. Він був дуже закоханий у Тіну і вкладав у неї великі гроші. У цю історію я вірю на відсотків 50", - сказав Беспалов.

Після цього починається нова епоха в особистому житті співачки, коли їй приписують роман з Даном Баланом. За словами блогера, це був всього лише піар-хід, красива легенда для залучення уваги аудиторії. Насправді ніякого роману між ними не було.

"Романом з Кароль Дан Балан прикрив собі дупцю, щоб глядачі не зрозуміли його шоколадно-ванільних уподобань", - каже Богдан.

Дан Балан / фото прес-служба 1 + 1

Також Кароль приписували роман з гітаристом Антоном Поповим. Як розповів блогер, вони зустрічалися в той період, коли Тіні приписували стосунки з Баланом. До слова, їхні стосунки дали тріщину, коли Попов переїхав до Америки. Подейкували, що Кароль навіть до нього приїжджала. Але шлюбом їхнє кохання не закінчилося.

Антон Попов і Тіна Кароль / instagram.com/tohafender

Потім з'явився хореограф Дмитро Жук. Беспалов переконаний, що роману у Кароль і Жука немає. Максимум - вони можуть зустрічатися для здоров'я. За його словами, навіть така захопленість Тіною не допомогла Жуку побудувати музичну кар'єру.

Діма Жук / instagram.com/dima_zhuk_official

Раніше УНІАН розповідав, що відомо про коханок Костянтина Меладзе

Вас також можуть зацікавити новини: