Коханки Меладзе: що про них відомо / фото УНІАН

Костянтин Меладзе хоч і рідше з'являвся на камеру, ніж його відомий брат, але тим менше шоу-бізнес заполонили чутки про його коханок. Всі дівчата або заперечували стосунки, або просто відмовчувалися

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов в новому випуску своєї програми на YouTube-каналі розповів, що все почалося з появи тріо "ВІА Гра" в 2002 році, коли до дуету Надії Мейхер та Олени Вінницької приєдналася Анна Сєдокова.

Саме її назвали коханкою продюсера, попри його офіційний шлюб. Чутки підігріла ворожнеча, яка виникла після того, як Сєдокова пішла з групи. За деякими чутками, у співачки і продюсера були пристрасні стосунки, поки в колективі не з'явилася Віра Брежнєва.

Відео дня

Наступною фавориткою Костянтина Меладзе називали саме Брежнєву. Пара приховувала свої стосунки більше 10 років - за цей час вони неодноразово сходилися і розходилися. У 2015 році продюсер і співачка все ж узаконили свої стосунки.

Крім того, до списку коханок Меладзе приписують і Єву Бушміну, яка прорвалася на сцену за допомогою проекту "Фабрика зірок", а пізніше потрапила в "ВІА Гру".

Наступним коханням іменитого продюсера називали Еріку Герцег. Правда, в 2015 році Брежнєва і Меладзе зіграли весілля. У 2020 році фанати помітили, що у пари з'явилися проблеми у сто сунках і саме в цей період з'являється пісня "Джерельна вода", яку вважають гімном розставання продюсера і Герцег.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну з'явилися чутки, що проблеми в шлюбі Меладзе посилилися. Влітку 2022 року стало відомо про офіційний розрив відносин – Меладзе і Брежнєва розлучилися.

А зовсім недавно знову з'явилися чутки про особисте життя Костянтина. Цього разу увагу привернула 22-річна Софія Тарасова.

Відносини Тарасової і Меладзе - що відомо

Спершу про роман продюсера з досвідом і молодої співачки повідомив блогер Богдан Беспалов. За його словами, Меладзе і Тарасова разом з 2021 року, коли дівчина прийшла в групу "ВІА Гра". 

Крім того, блогер вважає, що саме Тарасова стала причиною розлучення Меладзе і Брежнєвої

У свою чергу 22-річна екс-"віагра" не відразу відреагувала на чутки, а коли все ж вирішила сказати своє слово, то запевнила, що у неї з продюсером лише робочі стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: