Росіяни видали нову маячню про візит Джонні Деппа

Актор поки ніяк не коментує цю інформацію.

Представники російської групи "ЯМОРЕ" не припиняють поширювати фейки про голлівудську зірку Джонні Деппа. Вони повідомили, що вже нібито призначена дата його візиту в Росію.

За їхніми словами, актор приїде в країну-агресора 10 листопада, а вже 12 листопада нібито запише спільний трек з маловідомою групою. 

"Минулого тижня був відеодзвінок з командою Джонні Деппа. Дата, коли планується приїзд – 10 листопада, запис треку – 12 листопада і в наступні вихідні", – видав представник російської групи.

Варто відзначити, що раніше команда Джонні Деппа спростувала цю інформацію. Директор кінокомпанії Деппа і його помічник Стівен Дойтерс повідомив, що Росія поширює фейки і ніякого візиту актора в цю країну не планується.

Крім того, пропагандисти розганяли нібито звернення Деппа до росіян, в якому він говорив, що вони скоро побачаться. Але насправді цей ролик був знятий для глобального релізу фільму "Фаворитка".

Нагадаємо, Джонні Депп потрапив до лікарні. Його знайшли в непритомному стані в номері готелю. Колеги відразу ж викликали "швидку допомогу". Є припущення, що актор міг перебувати під впливом заборонених препаратів.

Вас також можуть зацікавити новини: