Хореограф Ілона Гвоздьова поділилася проблемами з підписниками / фото instagram.com/ilonagvozdeva

Відома танцівниця Ілона Гвоздьова, яка брала участь у шоу "Танці з зірками", поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Знаменитість розповіла, що її ліва рука не може нормально функціонувати. Гвоздьова не знає причину, яка спровокувала такий стан.

Ось що в своєму блозі розповіла Гвоздьова:

"Спочатку трохи поколювало, але чим далі, тим гірше. Ліва рука погано працює, а коли нервую, взагалі відчуваю пульсацію в районі ключиці".

Ілона додала, що до лікаря не зверталася, але зараз активно шукає фахівця з масажу, який допоможе прибрати проблему. Хореограф припустила, що причиною недуги стали стреси, негативні емоції і депресивний розлад. 

Скріншот Instagram-сторіз Ілони

Чим Ілона Гвоздьова займається під час війни в Україні

З перших днів після початку повномасштабної війни знаменитість почала активно розповідати своїм підписникам про події, які відбуваються в Україні. Вона намагалася таким чином хоч якось донести інформацію до осіб, зомбованих кремлівською пропагандою. 

Також вона зверталася до своїх російських колег з проханням підключитися до допомоги. Це залишилося без відповіді, як і звернення багатьох інших українських артистів. 

Нагадаємо, у 2022 році Гвоздьова обвінчалася зі своїм чоловіком у церкві.

Вас також можуть зацікавити новини: