Сєдокова з дочкою Монікою / instagram.com/annasedokova

Опальна співачка Анна Сєдокова на честь свого 40-річчя показала спільне фото з молодшою дочкою Монікою. До цього вона не публікувала знімки дитини, оскільки батько дівчинки забороняв це робити.

Моніці зараз вже 11 років, вона живе з батьком в Америці. Відомо, що Сєдокова довгий час судилася з бізнесменом Максимом Чернявським за опіку над дитиною. Однак суд все ж обмежив співачку в батьківських правах.

Зокрема, їй заборонено викладати фото з донькою в соцмережах. Однак зараз Белявський, мабуть, вирішив привітати екс-дружину з днем народження і дозволив їй показати фото з Монікою.

Відео дня

Варто відзначити, що у Анни Сєдокової троє дітей від різних чоловіків - Аліна Белькевич, Моніка Белявська і Гектор Комаров. Старша дочка і син живуть разом зі співачкою і її новим чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою.

Діти Анни Сєдокової / t.me/nemalahov

Що Анна Сєдокова говорить про війну в Україні

Співачка досі мовчить про війну в Україні. Вона продовжує транслювати своє особисте життя в соцмережах, обговорювати секс з чоловіком та інше. 

Нещодавно вона побувала на ювілеї весілля Джигана і Оксани Самойлової. До слова, незважаючи на те, що Джиган родом з Одеси, він підтримує Росію.

Також Сєдокова нещодавно відпочивала у Парижі, де навіть оголилася на вулиці.

Вас також можуть зацікавити новини: