Сєдокова напівголою пройшлася вулицями Парижа / фото instagram.com/annasedokova

Співачка Анна Сєдокова, яка народилася в Києві, вже майже 10 місяців цинічно мовчить про війну на території своєї рідної країни. Ймовірно, така позиція пов'язана з тим, що довгі роки вона жила і працювала на території Росії. Зараз Сєдокова спокійно живе в США і робить вигляд, що нічого не відбувається. 

Також епатажна артистка подорожує по світу, показуючи шанувальникам розкіш і свій достаток. Не соромиться зірка і демонструвати себе напівоголеною. 

Так, наприклад, зараз вона відвідала Париж. Для прогулянки по вуличках французької столиці Сєдокова обрала досить дивний аутфіт: чорний мініатюрний купальник і леопардову довгу дублянку. 

Відео, записане на тлі Ейфелевої вежі, мовчунка опублікувала у своєму блозі. Багато шанувальників здивовані її стрункістю, а також тим, з якою впевненістю вона демонструє такі одкровення на п'ятому десятку - 16 грудня 2022 року Анні виповнилося 40 років. 

Що Анна Сєдокова говорить про війну в Україні

Свою позицію вона замовчує. Багато шанувальників припускають, що вона підтримує "спецоперацію" (так в Росії називають війну, - ред), за що критикують її в соціальних мережах. Але на хейт Седокова не реагує, продовжуючи транслювати ідеальне життя. 

У січні 2022 року разом з родиною вона покинула Росію. Виявилося, Анна вирішила переїхати в США. Не виключено, що таке рішення було прийнято на тлі тодішніх чуток про війну.

Вас також можуть зацікавити новини: