Логінов сильно змінився / скріншот

Російський серіал "Щасливі разом" запам'ятався багатьом як комедія про родину, яка точно є антиприкладом. Історія про Букіних стала приводом для безлічі мемів, а актори, які зіграли головних героїв, до сих пір не можуть звільнитися від постійного порівняння з персонажами.

Один з них, актор Віктор Логінов, який зіграв Гену Букіна, не отримував гучних ролей після серіалу. Він грає в театрі, іноді знімається в нових фільмах і веде передачі на росТБ. Однак яскравих ролей йому не дають. Логінов сильно змінився.

Який вигляд має Віктор Логінов

Зараз актор перетворився на сивого бороданя. Він відпустив волосся і постарів, Логінов набрав трохи зайвої ваги. Артист веде сторінку в Instagram, але йому не вдалося зібрати навіть 50 тисяч підписників. Крім цього, в коментарях йому часто нагадують про роль в "Щасливі разом". Логінова висміюють, називають Геною Букіним і запитують, де він загубив свою "дружину Дашу".

Відео дня
Який вигляд зараз має Гена Букін з "Щасливі разом" / скріншот

Віктор Логінов - особисте життя

48-річний актор одружений вже вчетверте. З першою дружиною він був у шлюбі з 1994 року, у них є син і дочка. Після цього він одружився з іншою жінкою, яка подарувала йому сина. Однак і з нею Логінов не ужився. З третьою дружиною він жив з 2011 по 2019 роки, в шлюбі у них з'явилося двоє синів. 

Логінов зі своєю четвертою дружиною / скріншот

У 2020 році актор знайшов нову дружину, з нею він живе досі. У 2021 році Логінов і його обраниця хотіли розлучатися, але незабаром передумали і помирилися. Зараз зірка серіалу "Щасливі разом" часто публікує фото своєї четвертої дружини і регулярно зізнається їй у коханні.

Що Віктор Логінов говорить про війну РФ проти України

У 2014 році актор заявляв, що не вважає українців ворогами. Він зізнавався Україні в коханні.

"Так, ми говоримо з ними різними мовами, але навіть не помічаємо цього. Вважаю, якщо люди повертаються один до одного, вони обов'язково знайдуть спільну мову. Не хочу міркувати на політичні теми, але те, що зараз відбувається в Україні, мене дуже засмучує. Як і ставлення Росії до вашої чудової країні. Знайте, що я дуже люблю Україну, а себе тепер називаю не росіянином, а сибіряком. Це люди зовсім іншої закваски", - стверджував Логінов.

Однак після цього він почав їздити з концертами на тимчасово окуповані території нашої країни. Після 24 лютого 2022 року, коли РФ розпочала повномасштабну війну проти України, Логінов мовчить. Він нічого не говорить про путінську агресію в своїх соціальних мережах і не коментує цю тему в спілкуванні з журналістами.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, що зірка "Щасливих разом" зійшла з розуму. Вона готова з сином їхати на війну.

Вас також можуть зацікавити новини: