Султан Сулейман і Хюррем / скріншот

Маніпуляціям у стосунках не місце, проте чому б не підштовхнути чоловіка, який сподобався, до більш серйозного кроку? Насправді страшно звучить саме слово "маніпуляція", але насправді нічого складного в цьому немає. Головне, знати кілька ключиків до серця чоловіка.

Саме їх з легкістю підібрала Хюррем (більш відома в Європі як Роксолана), коли намагалася закохати в себе Султана Сулеймана в серіалі "Величне століття". Сьогодні ви дізнаєтеся всі її техніки зваблювання багатія.

Ти - особлива

Кожен чоловік хоче бачити поруч з собою особливу жінку, не схожу на інших. Тому вам варто одразу позначити свої сильні сторони і робити упор на них. Також не зайвим буде, якщо ви будете підкреслювати свої "родзинки" в зовнішності. Важливо пам'ятати, що при знайомстві чоловік в першу чергу звертає увагу на зовнішність, потім на запах жінки і тільки потім на інтелект.

Відео дня

Він - ваш захисник

Якщо вам вдалося зацікавити чоловіка на першому побаченні і ваші стосунки продовжили розвиватися, вам потрібно показати, що він важливий для вас, що він саме та опора, якуви так довго шукали. Попросіть його допомогти вам у чомусь, щоб він відчував себе героєм. Обов'язково хваліть чоловіка, адже для нього приємні слова від жінки - як ковток свіжого повітря.

Хюррем з "чудового століття" / скріншот

Підкорися йому

Ще одне правило, яке повинна знати кожна жінка: щоб підкорити чоловіка, спочатку потрібно підкоритися йому. Створіть ілюзію, що ви залежите від нього, що тільки з ним ваше життя наповнилося фарбами, що тільки він головний чоловік у вашому житті. Так чоловік відчує себе сильним і ще більше буде тягнутися до вас, щоб знову відчути свою перевагу. Після цього вже можете починати трохи домінувати. Але якщо ви відчуваєте, що партнеру некомфортно, варто трохи послабити "поводок".

Будь завзятою

Чоловіки не люблять нудних жінок. Набагато більше їх приваблюють ті, хто можуть зробити якийсь божевільний вчинок - скупатися у фонтані, забратися на дах будинку, стрибнути з парашутом та інше. Дивуйте свого партнера, і пам'ятайте, що люблячий чоловік здатний прийняти будь-яку витівку своєї жінки. Крім того, спільні спогади - це теж крута штука у стосунках. 

Не ображай його близьких

В очах його друзів і родичів ти повинна бути милою і доброю дівчиною, яка зможе створити своєму партнерові комфорт і затишок. Якщо ж тобі дуже хочеться висловитися з приводу його рідних, особливо мами, підбирай акуратні слова, які не ранять його до глибини душі. Інакше ти ризикуєш посваритися з ним навіки.

Нагадаємо, як в реальному житті одягається Хюррем-султан з "Величного століття".

Вас також можуть зацікавити новини: