Ірина Понаровська / фото facebook Понаровської

Відома радянська та російська естрадна співачка, зірка 1980-х років Ірина Понаровська різко висловилася про представників російського шоу-бізнесу, у тому числі про Аллу Пугачову, Ігоря Крутого та Ларису Доліну.

Як пише Delfi, Понаровська випустила книгу мемуарів "Чесно кажучи". І хоч видання вийшло у листопаді минулого року, пильну увагу воно на себе звернуло тільки зараз.

Аллу Пугачову виконавиця назвала "селом, яке живе у замку".

Відео дня

"Як відомо, дівчину можна вивезти з села, але село з дівчини не вивезеш... І не важливо, яке у людини прізвище – Пугачова це чи Шерон Стоун. Для мене вона село. І завжди залишиться селом, попри те, що живе у замку", – написала Понаровська

Ігоря Крутого співачка розкритикувала за те, що композитор тільки заробляв на музикантах: "Я не знаю жодного артиста, якого б він розкрутив, крім Хворостовського, але той розкрутив Крутого сам ще більше".

А Ларису Доліну артистка назвала "ганьбою з освітою у три з половиною курси Гнесинського заочного".

Читайте такожГалкін показав світу несподіване фото ПугачовоїНагадаємо, раніше повідомлялося, що біограф нинішнього чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна написав у своїй книзі про стосунки співачки з екс-чоловіком Кіркоровим.

Вас також можуть зацікавити новини: