Фото колаж УНІАН

Українська співачка Марія Бурмака висловилася про зрадниць Таїсію Повалій та Ані Лорак, яка, до речі, нещодавно подала заявку на отримання російського громадянства. 

Спочатку Марія наголосила, що зовсім не розуміє божевільні дії Лорак. 

"У кожної людини свій шлях і свій вибір. Зрозуміло, що вона не буде сама собі казати, що вчиняє підло. Напевне, якось себе внутрішньо виправдовує", - сказала Марія в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Відео дня

А потім згадала і іншу зрадницю Повалій, яка підтримує криваву політику Кремля та виступає перед окупантами. Бурмака охарактеризувала путіністок так: 

"Мій світогляд настільки не перетинається з такими, як Ані Лорак чи Таїсія Повалій, що абсолютно не можу зрозуміти, що в них у голові? Не знаю, чим вони керуються і чому так сталося".

Також Марія додала, що такі зрадниці України є частиною російської пропаганди і вони вважають себе громадянами країни-агресорки. 

"Знаю одне: вони себе мислять громадянами Росії, там живуть. Отже, є частиною цієї пропаганди, виступами легітимізують Росію. А я цій країні бажаю шляху на самознищення. Моє найбільше бажання – щоб цей корабель потонув. Звичайно, у кого рідні на фронті, хто стикається безпосередньо з війною, розуміє, наскільки це складно. Україна значно менша за Росію, але вона бореться, вона відроджується. А цьому монстру, повторюся, бажаю одного – самознищитися", - наголосила співачка.

Нагадаємо, раніше співак POSITIFF різко висловився про Лорак, Повалій та інших зрадників. 

Вас також можуть зацікавити новини: