Добринін розповів про розірвання вінчання / instagram.com/nikitadobrynin

Український ведучий Нікіта Добринін зараз знову холостяк. Він офіційно розлучився з блогеркою Дашею Квітковою у 2023 році. Проте нещодавно він розповів в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок", чи досі вони з колишньою повінчані. Виявилось, що ні. 

"Наш священик пояснив, що коли ми офіційно вирішили бути не разом, то і наш шлюб на небі теж "не разом", - сказав Нікіта.

За словами Добриніна, процедура розірвання церковного шлюбу проста. Вони з Квітковою прийшли до священника, пояснили ситуацію та підписали певні документи, адже вінчання реєструється у спеціальній книзі.

Відео дня

Раніше ведучий зазначав, що не шкодує про вінчання. Тоді це був емоційний крок, але йому хотілося стати ще ближчим з Дашею. Проте це не зберегло їхнього шлюбу.

Весільне фото пари /instagram.com/nikitadobrynin

Нагадаємо, Нікіта Добринін та Даша Квіткова познайомились на шоу "Холостяк". Невдовзі пара зіграла розкішне весілля. Проте минулого року вони заявили про своє розлучення. У них є син Лев, якому зараз 2 роки. 

Добринін з сином Левом /instagram.com/nikitadobrynin

До речі, чоловік казав, що не проти почати нові стосунки. Нещодавно в мережі він засвітив ймовірну кохану, з якою був у ресторані. 

Вас також можуть зацікавити новини: