'Непростий період завершився': Добринін висловився про розлучення із Квітковою

Днями блогерка-мільйонниця Даша Квіткова заявила, що через суд ділить спільне майно з екс-чоловіком Микитою Добриніним. Втім, сам ведучий цю інформацію спростував. 

Як зазначив Добринін в Instagram-stories, усе майно екс-подружжя поділило мирно без втручання суду. Це стосується і спільної опіки над дворічним сином Левом.

"Цей непростий період в житті офіційно завершився. Мирно врегульовано всі юридичні питання, без судів, з урахуванням інтересів сторін і дитини. Найголовніше – тепер я спокійний за майбутнє сина поруч", - написав Добринін.

Відео дня
'Непростий період завершився': Добринін висловився про розлучення із Квітковою

Розрив Квіткової та Добриніна

Нагадаємо, що Микита та Даша познайомились на проекті "Холостяк". У фіналі проекту Микита вибрав Дашу. Після проекту вони швидко з'їхалися, а пізніше зіграли весілля.

Два роки тому у пари народився син Лев. Однак не так давно стало відомо, що пара розлучається. Вони отримали свідоцтво про розірвання шлюбу.

Кілька днів тому Квіткова заявила, що у суді ділить спільне майно з екс-чоловіком Микитою Добриніним та продає один з його подарунків. 

"Йдуть суди та поділ майна, все очевидно. А мої інтереси захищають та відстоюють", - заявила Квіткова.

Блогерка також оголосила, що їхній спільний будинок буде продано, а на квартиру, придбану незадовго до розлучення, вона не претендує.

Вас також можуть зацікавити новини: