Шуба за чоловіка: "двійник" Зеленського спародіював дружину окупанта (відео)

Спочатку "дружині окупанта" видали за смерть чоловіка шубу, але потім передумали.

Зірка "Кварталу" Юрій Великий, якого називають "двійником" президента України Володимира Зеленського за його пародії, посміявся з дружин російських окупантів.

Гуморист не зміг залишитися осторонь і пожартував про недавню ситуацію, коли в РФ заявили, що дружинам ліквідованих військових нібито видали шуби. Пародію Великий вже опублікував на своєму YouTube-каналі. 

"Нещодавно в інтернеті з'явився запис, на якому кілька жінок (більшість з яких швидше за все масовка), стоячи на вулиці і тримаючи перед собою шуби, хором, на камеру, дякують якомусь незрозумілому комітету за такі цінні подарунки, і радісно стверджують, що навіть не думали, що у них "буде така можливість" коли-небудь отримати ці дорогі хутряні вироби. Що цікаво, шуби відразу після зйомки у них забрали, пояснивши це тим, що вони поганої якості, і скоро їм видадуть нові, більш якісні. Що тут за підсумком можна сказати... "Шуби - це не тільки цінне хутро, але і 3-4 кілограми локшини на вуха...",- зазначено в описі до пародії.

На відео Великий, в образі росіянки, спочатку дякує за шубу, проте незабаром виявляється, що дружинам окупантів передумали видавати хутряні вироби. Спочатку "планка" знижується до куртки, потім до светра, ну а в фіналі дружині рашиста доводиться дякувати за шкарпетки.

Історія з шубами для дружин окупантів - з чого все почалося

Нагадаємо, 8 лютого стало відомо, що матерям загиблих в "ДНР" бойовиків роздали шуби за загибель "синочків". Жінки встали в ряд і подякували місцевій владі за "несподівану допомогу".

Однак незабаром виявилося, що матерів і вдів "зажмурених" бойовиків феєрично обдурили шубами. Після зйомок "подарунки" швидко відібрали.

Вас також можуть зацікавити новини: