Фото колаж УНІАН

Син американського актора й режисера Стівена Сігала, того самого, який багато років підтримує політику Путіна, товаришує з диктатором та навіть має громадянство РФ, одружився з росіянкою. Дівчину звати Айрін Данилова.

Відомо, що весілля відбулося в столиці країни-агресора. Це була закрита церемонія в елітному селищі Барвиха. Серед гостей був і сам путініст Стівен. 

"Стівен дуже тепло спілкувався з усіма, подарував невістці гарний букет троянд. Вибір сина він безумовно схвалює", - пишуть росЗМІ.

Відео дня
Фото інстаграм Айрін 

До слова, пара познайомилася кілька років тому в Москві на одному зі світських заходів. Вони приховували свої стосунки, але у 2023 році засвітилася разом в одному розкішному ресторані. 

РосЗМІ також зазначають, що нащадок Сігала - 34-річний Домінік - разом з дружиною планує жити на батьківщині дівчини. 

Фото інстаграм Айрін 

До речі, він також підтримує погляди батька щодо політики диктатора, говорив, що любить російську культуру, неодноразово зізнавався в любові РФ і постійно із задоволенням туди приїжджає. 

Нагадаємо, раніше прихильник Росії актор Стівен Сігал відвідав Оленівку, де окупанти влаштували теракт, в результаті якого загинули 50 українських військовополонених.

Вас також можуть зацікавити новини: