Інстасамка знову відзначилася непристойною витівкою / instagram.com/instasamka

Російська реперка Інстасамка, яка нещодавно оскандалилася своєю поведінкою на концерті у Києві, знову виступила, але вже у своєму рідному місті. 

Під час концерту дівчина накинулася з обіймами на свого чоловіка Moneyken, з яким офіційно уклала шлюб в середині 2020 року, а потім встала на коліна і почала облизувати його оголений торс, злегка приспустивши йому штани.

Варто відзначити, що Інстасамка якраз таки і здобула популярність завдяки своїм витівкам. Її часто порівнюють з репером Моргенштерном, який також любить епатувати публіку.

Відео дня
Інстасамка знову відзначилася непристойною витівкою / instagram.com/instasamka
Інстасамка знову відзначилася непристойною витівкою / instagram.com/instasamka

Читайте такожКорови знепритомніли: Том Круз стрибнув з парашутом і налякав бідних тваринХто така Інстасамка

22-річна Дарина Зотєєва - російська реп-виконавиця, раніше інстаблогер. У 2019 році стала широко відома після скандалу, пов'язаного з фільмом "Вона вам не Інстасамка", в якому було розказано про множинні випадки обману аудиторії з її боку.

У червні 2019 року почала музичну кар'єру, надалі повністю переорієнтувавши свій рід діяльності на музичний. Для просування своїх релізів використовує TikTok; станом на середину 2021 року на її аккаунт підписано понад вісім мільйонів людей.

Нагадаємо, 5 вересня 2021 року Інстасамка дала концерт у Києві. Пізніше українці захейтили її за непристойну поведінку. Дівчина попросила охорону вивести із зали хлопця, який зовні їй не сподобався. 

Вас також можуть зацікавити новини: