Альона Лоран переметнулася на бік РФ / фото alenaloran_tvlife, instagram.com

Світська діва, зірка ток-шоу, колаборантка-блогер Олена Лоран не приховувала, що живе за рахунок свого коханця, і обвішала Київ білбордами зі "спасибушечками" за хутряні пальта, авто, гроші. 

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, після Євромайдану брюнетка зайнялася чорною магією. За гроші вона відповідала на запитання, які хвилюють її дописників і консультувала їх про магічний вплив.

Своїми магічними талантами вона намагалася відмазати новоспеченого чоловіка від суду в грудні 2020 року, переслідувала слідчих і залякувала правоохоронців чорною магією.

Тепер скандальна брюнетка вирішила нагадати про себе іншим способом - зрадою Батьківщини. Блогер завела Telegram-аккаунт, де змінила напрямок свого блогу з ворожіння і магії на поширення російської пропаганди й фейків.  

Лоран, слідуючи темам кремлівських методичок, пише, що трагедія в Бучі - постановка, а Україна сама себе бомбить. А ще вона переїхала у РФ і написала, що там "її не образив жоден російський солдат", а в Україні, за її словами, їй погрожували "вбити її сім'ю".

Також скандальна блогерка вирішила, що Польща хоче відібрати в України частину території. Очевидно, на таку думку її наштовхнув покійний депутат Держдуми Жириновський.

Лоран переконує підписників, що колонію в Оленівці обстріляли ЗСУ, а відео страшних тортур російських солдатів над українським воїном, де його позбавляють геніталій і вбивають, вважає заслуженими.

Також до редакції проекту FreeДом анонімно звернулися жителі Мелітополя, які стверджують, що світська левиця повернулася в рідне місто і поширює "русский мир", погрожуючи людям з проукраїнською позицією комендатурою і розправою.

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула та Андрій Молочний колись були колегами за кадром у шоу "Файна Юкрайна". Але тепер вони точно по різні боки барикад. Притула - в рідній Україні. Він збирає гроші та всіляко допомагає ЗСУ. Молочний – в Росії та заявляє, що Києвом серед білого дня "ходять нацисти".

Вас також можуть зацікавити новини: