Після весілля з Владом Топаловим співачка проживає в РФ / фото - instagram.com/reginatodorenko

Екс-ведуча "Орла і Решки" Регіна Тодоренко, яка викликала скандал своїми словами про домашнє насильство, зізналася, що серйозно хвора. 

Про це артистка розповіла у своєму Instagram.

Тодоренко розповіла, що з самого дитинства вона страждає від серйозної хвороби хребта. До такого визнання співачку і ведучу спонукала чергова неприємна ситуація зі спиною - днями вона прокинулася від жахливого болю.

Відео дня

"Мені з дитинства не можна було робити багато речей, які доступні іншим дітям. Я хотіла, щоб мені дозволяли стрибати на батутах, на банджі, кататися на ковзанах. Я настільки хотіла бути нормальною, що доводила — зможу робити навіть більше, ніж нормальні діти", - розповіла екс-ведуча "Орла і Решки".

Читайте такожГеї та трансгендери: українські зірки, які офіційно здійснили камінг-аутСерйозна хвороба зробила Тодоренко сильнішою, саме через проблеми зі спиною вона зважувалася на екстремальні вчинки і ніколи не боялася пробувати щось нове. 

За словами співачки, яка після заміжжя живе в РФ, регулярні болі в спині постійно нагадують їй про швидкоплинність життя. Це мотивує її не стояти на місці.

"Цей біль нагадує мені, що потрібно прокинутися якомога раніше і починати проживати життя. Біль - це моє особисте нагадування кожен день, що життя не нескінченне. Що поруч завжди існує смерть", - зізналася Тодоренко.

Яке саме захворювання приносить співачці біль, вона не розповіла. 

Вас також можуть зацікавити новини: