Максим Галкін обрушився з критикою на пропагандистські ЗМІ в РФ / фото instagram.com/maxgalkinru/

Російський комік і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, який висловився проти війни РФ в Україні, прокоментував фейкові новини про свою сім'ю.

Так, на сторінці в Instagram він опублікував відео, в якому закликав ЗМІ в РФ давати йому спокій.

"Я звик, що преса пише про мене небилиці. Але зараз рівень замовної брехні в Росії про мене досяг апофеозу. Я розумію, що у вас команда мене очорнити і змішати з брудом. Ви вже написали, що я ходжу по перукарнях скаржуся, що діти мої не можуть бути влаштовані в школу, і що Алла в передінфарктному стані, і у мене все так погано. Мені добре. Візьміть цей папірець, на якому ви це написали, і підітріться! Влада не дає вам писати про те, про що варто. Пишіть єресь про артистів. Ну чому ви досі про мене пишете? Ви ж так переживали, що я займаю чиєсь місце, молоді таланти не прориваються. Пишіть про них. Пишіть про тих, хто патріотично налаштований. Відчепіться від мене. Ви як сліпі коні ходите по арені по колу і місите під ногами одне і те ж гівно. Вгамуйтеся", - сказав Галкін.

Нагадаємо, після початку війни в Україні Галкін і Пугачова разом з дітьми покинули РФ: зараз вони проживають в Ізраїлі.

Пропагандистські російські ЗМІ активно поширюють неправдиві новини про Галкіна і його сім'ю. Згідно з чутками в російській пресі, Галкін нібито підозрюється у вбивстві і затриманий поліцією, а Пугачова знаходиться в передінфарктному стані.

Вас також можуть зацікавити новини: