Хто з акторів познайомився на зйомках / REUTERS

Голлівудські романи часто стають предметом обговорення серед громадськості. Зоряні пари складаються іноді абсолютно несподівано. Доля це чи вдалий збіг обставин - вирішуйте самі.

Раніше ми розповідали про те, які багатодітні сім'ї Голлівуду не перестають дивувати публіку.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Одна з найяскравіших пар Голлівуду багато років радувала шанувальників.

Відео дня
Анджеліна Джолі і Бред Пітт / REUTERS

Джолі і Пітт познайомилися на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". Фатальна красуня запаморочила голову акторові, і він не зміг встояти. На той момент Пітт зустрічався з Дженніфер Еністон, але зробив вибір на користь Джолі. Зовсім недавно багаторічний союз розвалився, і все, що пов'язує колишнє подружжя - адвокати та судові тяжби.

Роуз Леслі і Кіт Харрінгтон

Серіал "Гра престолів" не залишив байдужим жодного жителя Землі. 

Роуз Леслі і Кіт Харрінгтон / REUTERS

За історією, яка стала культовою, шанувальники спостерігали, не змикаючи очей. Але схвилював їх не тільки сюжет - несподівано Джон Сноу закохався в "здичавілу". І сталося це в реальному житті теж. Кіт Харрінгтон зробив пропозицію Роуз Леслі і нещодавно актори зіграли весілля.

Джонні Депп і Ембер Херд

Навколо відносин Деппа і Херд зараз розвивається безліч суперечок.

Джонні Депп і Ембер Херд / ua.depositphotos.com

Читайте такожМоніці Беллуччі-57: найясправіші фото секс-символу 90-хПочаток був вельми романтичним - актори познайомилися на зйомках фільму "Ромовий щоденник". Тоді виконавець ролі капітана Джека Горобця був у шлюбі з Ванессою Параді. Але, побачивши розкішну Ембер Херд, не зміг витримати її чари.

Депп і Херд почали жити разом і виглядали досить щасливими. Фінал виявився менш приємним - конфлікти, бійки, судові розгляди і відмова режисерів працювати з Деппом.

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер

Актори познайомилися на зйомках фільму "Перл Харбор".

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер / Pearl Harbor

Довгий час Аффлек і Гарнер приховували свої почуття, поки не зустрілися знову. Тоді вже стало ясно, що випадковості невипадкові. Десятирічний шлюб голлівудських зірок був вдалим - пара обзавелася трьома дітьми. Але, на жаль, happy end не трапився - Гарнер подала на розлучення через постійні зради Аффлека. Як ви знаєте, зараз актор ніжиться в обіймах своєї екс-коханої - Дженніфер Лопес.

Вас також може зацікавити: