Сніжана Онопка розлучається з чоловіком Instagram / Сніжана Онопка

Українська супермодель Сніжана Онопка розлучається з чоловіком — бізнесменом Миколою Щуром, з яким прожила у шлюбі десять років. 33-річна зірка світових подіумів звинуватила Щура в домашньому насильстві не тільки стосовно себе, але і стосовно її матері. Крім того, за словами дівчини, чоловік не віддає їй особисті речі, прикраси і машину.

Про це пише Super.

Як розповіла модель, зараз у пари йде шлюборозлучний процес, вони намагаються розділити майно. Карантин Онопка проводить у своїй квартирі в Києві і поки не може покинути її зі зрозумілих причин.

Відео дня

Читайте такожСяюча Каменських поділилася домашнім фото на карантині

«Я вирішила подати на розлучення після чергового насильства. Це було о сьомій ранку, я спала, він прийшов в неадекватному стані, ну і все почалося. Я почекала, коли він вийде в місто, зібрала свою сумочку Louis Vuitton, собаку, коштовності і пішла. На мене записано багато майна, також на моєї мами і тітки. Поки нас не розлучать, я перебуваю великої небезпеки. Вже після розлучення будемо подавати документи на розділ», - розповідає Сніжана.

За розповіддю моделі, на початку стосунків чоловік не виявляв агресії, однак після заміжжя почалися побої і загрози. Після чого бізнесмен на колінах просив вибачення, і дівчина вирішила не йти з дому, однак зараз тиранія в будинку почалася з новою силою.

«Після побиття він возив мене по лікарнях. Я брехала, що впала з драбини, на мене дивився доктор і говорив, що таких травм бути не може. Я говорила: ні, можуть, тому що мій чоловік стояв поруч у цей момент. У мами були дуже серйозні травми після побоїв. Я б ніколи не винесла це на публіку, якщо б він зараз не погрожував моїй мамі. Складно пояснити, чому я терпіла. Спочатку все було чудово, ми жили у мене в квартирі, грошей у нього не було. Після весілля він почав підніматися, почалися невеликі побої. Наприклад, одного разу в Монако він розбив мені голову. Мій чоловік погрожував мені тим, що моя мама буде кров'ю харкати, що я приповзу до нього на колінах без всього, тому мені довелося розповісти про це», - поділилася модель.

Зазначимо, що Сніжана Онопко (справжнє прізвище дівчини. — прим. ред.) — знаменита фігура в модельному бізнесі. Вона брала участь в показах брендів Chanel, Yeezy Season, Giorgio Armani, Balmain, Dolce & Gabbana і у величезній кількості інших модних шоу. За свою кар'єру встигла прикрасити обкладинки Vogue, Tatler, Numero, W Magazine, SNC та інших видань.

Як повідомляв УНІАН, на відому ведучу Регіну Тодоренко обрушилася хвиля обурення і засудження після того, як вона висловилася з приводу домашнього насильства. "А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив?", - розлютила вона мережц питанням.