Софія Ротару / dialog.ua

Артистка Софія Ротару, яка давно не з'являлася в соціальних мережах, виклала пост про трагедію в Кременчуці. Там Торговий центр "Амстор " 27 червня влучила російська ракета. На момент авіаудару в ТРЦ перебували понад 1000 людей. У зв'язку з цим в області було оголошено жалобний день. 

У своєму Instagram Софія Михайлівна Ротару опублікувала картинку зі свічкою, написала назву міста і дату ракетного обстрілу. Більше нічого артистка не писала. 

Скріншот Instagram-сторіз Ротару

Відзначимо, що раніше шанувальники вже звинувачували Ротару в тому, що вона мовчить про війну в Україні. Її останній пост в блозі про Україну датується 28 Лютого. Тоді зірка зазначила, що вона знаходиться в Києві. 

Відео дня

"Незалежність і свобода коштують дорого - це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України.

Ці факти розривають моє серце на частини! Я в Києві! Молюся за наших захисників і МИР в Україні! Пишу цей текст і так, мої руки трясуться. Трясуться, бо по всій Україні йдуть жорстокі бої ... Сил нам усім і миру!",- висловилася тоді артистка. 

Нагадаємо, в Росії знайшли компромат на Аллу Пугачову через її думки про війну в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: