Кадр з серіалу "Венздей" / скріншот YouTube

Серіал "Венздей" наробив шуму в мережі і став, здається, найпопулярнішим у 2022 році. Він побив всі рекорди Netflix, обійшовши за переглядами навіть серіал "Дивні дива".

Головну роль виконала Дженна Ортега, зігравши Венздей Аддамс. Мало хто знає, на що довелося піти актрисі, щоб знятися в цьому серіалі. Виявляється, режисер попросив Дженні не моргати. Їй було дозволено це робити тільки тоді, коли вона відчувала дуже сильні емоції. Через це у неї дуже боліли і сльозилися очі.

На потилиці актрисі збрили кілька локонів, щоб в кадрі її зачіска виглядала натуральнішою. Погодьтеся, не кожна дівчина зважиться на такий експеримент. 

Також відомо, що для ролі у фільмі Ортезі довелося піти на курси з німецької, фехтування і навіть стрільби. А свій знаменитий танець, як виявилося, вона придумала сама. Тепер він є трендом в соцмережі TikTok.

Її героїня вийшла дійсно вражаючою. Однак, який вигляд в реальному житті має Дженна Ортега - знають не багато.

Проаналізувавши її знімки в соцмережах, можна побачити, що в житті Ортега не така експресивна, як на екрані. У неї завжди лаконічна зачіска - розпущене кудряве волосся. З одягу вона більше віддає перевагу діловим костюмам, повсякденним образам, на премії та світські заходи Дженна одягає сукні. До речі, не завжди стримані.

Серіал "Венздей": сюжет

Серіал являє собою детективну, наповнену надприродними силами таємницю. Головна героїня серіалу - Венздей Адамс, яка стає студенткою академії "Невермор". Вона намагається оволодіти екстрасенсорними здібностями, перешкодити жахливим вбивствам монстра, що тероризує місцеве містечко Джеріко, а також розгадати таємницю, в яку були втягнуті її батьки 25 років тому - і все це на тлі її нових і дуже заплутаних відносин в академії "Невермор".

Нагадаємо, як серіал "Венздей" став новим хітом Netflix і чи буде 2 сезон.

Вас також можуть зацікавити новини: