Співачка Санта Дімопулос поскандалила з росіянином за кордоном / фото instagram.com/santadimopulos

Українська співачка Санта Дімопулос активно веде свій Instagram-блог. Нещодавно підписники запитали у артистки, як вона реагує на росіян, якщо зустрічає їх за кордоном. Екс-віагрянка зізналася, що сама не вступає з ними в розмову і вже тим більше в конфлікт, але якщо їй говорять щось неприємне, то мовчати Санта не стане. 

Також Дімопулос поділилася подробицями випадку, який нещодавно з нею стався. Зірка розповіла, що вступила в словесну перепалку з чоловіком. Пізніше виявилося, що він росіянин. 

"Просто так не дратують (росіяни, - ред). Але не так давно вступила в жорстку перепалку з одним в Монако. Сиділи в одній компанії, вже потім зрозуміла, хто це. Але для мене неважливо. Я будь-кого можу опустити на землю: спокійно, розмірено і з фактами", - прокоментувала Санта.

Відео дня

Подробиць і причин конфлікту вона не розголошувала, проте уточнила, що попри те, що вона перебуває за кордоном, пам'ятає про те, що відбувається в Україні і з чиєї вини щодня вмирають мирні українці. 

"Де б я не була, я пам'ятаю, що я українка і що відбувається в моїй країні", - резюмувала артистка.

Чим відома Санта Дімопулос 

Санта Дімопулос - українська співачка, інфлюенсерка, колишня солістка гуртів "Queens", "ВІА Гра", "Сьоме небо". Слава і визнання прийшли до неї під час третього сезону українського проекту "Фабрика зірок".

Нагадаємо, Санта Дімопулос показала яскраве фото з Мальдів і розповіла про мрії.

Вас також можуть зацікавити новини: