Раніше Tayanna розповідала ці казки своєму синові Данієлю / фото прес-служба

До Міжнародного дня захисту дітей TAYANNA опублікувала на своєму YouTube-каналі колискову та чотири казки в аудіо-форматі, які сама ж і написала. 

Читайте також"Будинок Бобринських": що відомо про головних акторів нового серіалу від "Кварталу 95"Співачка розповідає, що ідея створення такого проекту виникла у неї кілька років тому, після відвідування дитячого будинку. Побачивши сум в очах дітей, що ростуть без батьків, вона відчула, що має зробити для них щось особливе. Ідея визріла у формат аудіо-казок, які мали б створювати ефект присутності рідної людини. 

"Я вирішила записати казки у аудіо, щоб дітки перед сном могли їх слухати і думати, ніби це мама їм читає, а потім співає колискову. Це важлива традиція із минулого, яка робить дитячу психіку більш захищеною, а самих дітей — впевненішими в собі. Мені, до речі, мама та бабуся постійно співали перед сном, тому я вирішила створити родинну колискову і поділитись нею з усіма", - розповідає співачка. 

До сьогоднішнього релізу Tayanna розповідала ці казки своєму синові Данієлю — він був їхнім першим слухачем. Власне, всі ідеї для казок та колискових народились, коли Даніель засинав в обіймах мами, а вона уявляла, яку життєву мудрість хотіла б передати йому так, щоб він зрозумів і йому було цікаво слухати. Казки вийшли універсальними: їх можуть слухати як немовлята, так і діти до 8 років, бо в кожній є певна мораль та цікаві, прості образи (лісові істоти, павучки, природні явища). 

У процесі запису також брала  участь співачка та актриса Марта Адамчук. На YouTube-каналі Tayanna опубліковано чотири казки («Хмаринки», «Лісові герої», «Світло», «Біла історія») та одна колискова.

Нагадаємо, раніше українська співачка Tayanna розповіла, як її чоловік Єгор Глєб пішов до іншої відомої співачки Ані Лорак.

 "Є така справа. Він зраджує, і буде зраджувати далі. Тим більше він переїхав в іншу країну і там йому попалася така ж чернівчанка, як і я", - розповідала Tayanna.