Loreen заговорила про українських виконавців / фото інстаграм Loreen

Шведська співачка Loreen, яка перемогла на минулорічному пісенному конкурсі "Євробачення", висловилася про українських артистів. 

Спочатку вона вкотре наголосила, що була в Україні декілька разів і їй все дуже сподобалося. Особливо запам'яталася традиційна їжа та гостинність українців. 

"Я люблю Україну дуже-дуже сильно. Мені там кажуть, щоб я їла ще, коли я вже не голодна", - сказала Loreen в інтерв'ю Razom.

І додала, що у захваті і від української культури та сучасних музикантів. За її словами, вони вміють у піснях передати важливі теми, які потрапляють у саме серце слухачів. 

"Що я найчастіше помічала у ваших виступах? Ви співаєте про важливі реальні події, через які самі пройшли, про живе. Це дивовижно, як біль може породжувати любов", – сказала вона. 

Що відомо про Loreen

Loreen - шведська співачка, яка двічі перемагала на пісенному конкурсі "Євробачення": у 2012 році з піснею "Euphoria" та у 2023-ому з композицією "Tattoo". Вона неодноразово висловлювала свою підтримку Україні у війні з РФ та наголошувала, що їй боляче дивитися на біль українського народу. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що навколо переможниці "Євробачення" Loreen розгорівся скандал.

Вас також можуть зацікавити новини: