Фото інстаграм Тоні Матвієнко 

Нещодавно співачка Тоня Матвієнко виставила на благодійний аукціон коштовну каблучку покійної мами Ніни Митрофанівни. Про це повідомила ведуча "Ближче до зірок" Наталі Солонік у себе в Instagram.

"В темні часи важливо зігріватися добрими, світлими справами й допомагати тим, хто відстоює кожне наше завтра", - написала вона, розкриваючи подробиці лоту. 

Виявилося, що напередодні Нового року телеканал ТЕТ спільно з проєктом "Ближче до зірок" провів благодійний аукціон. На ньому був розпочатий збір на FPV дрони для військових. Зараз він продовжується і ті, хто підтримають донатами, можуть мати можливість отримати цікавий лот - срібну каблучку з каменем Ніни Матвієнко. Її передала на аукціон сама донька співачки Тоня. 

Відео дня

"Ця каблучка для мене дуже цінна. Я сподіваюсь, що вона принесе користь захисникам та захисницям. Я буду дуже рада цьому і я знаю, що мама раділа б також. Слава ЗСУ! Слава Україні!" - сказала Тоня. 

Фото інстаграм Тоні Матвієнко 

Всі, хто хочуть отримати таку реліквію від народної артистки України, мають зробити донат у розмірі від 100 гривень. Так автоматично можна потрапити у розіграш, де згодом визначать одного переможця. Ціль збору - 500 000 гривень. 

Нагадаємо, Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня 2023 року. Її донька Тоня досі переживає цю болісну втрату. Вона наголошувала, що шкодує про те, що мало обіймала та цілувала маму. 

Вас також можуть зацікавити новини: