Маша Єфросиніна / фото instagram.com/mashaefrosinina

Відома телеведуча і автор YouTube-каналу Маша Єфросиніна поділилася зі своїми підписниками в Instagram новими фото у відвертому вбранні. Так, зірка опублікувала кілька чорно-білих знімків, на яких вона позує в сукні з відкритими плечима і зоною декольте. 

Фотографії Єфросиніна підписала коротко: "Спустошена, але намагаюся бути сильною". Очевидно, ця фраза описує стан 43-річної ведучої після більш ніж 10 місяців повномасштабної війни в країні. 

Відзначимо, що Машу досить часто хейтять в соцмережах. Величезна хвиля критики пов'язана з її зовнішністю - злі язики критикую її за те, що вона нібито занадто худа. Деякі навіть приписують анорексію. У своїй програмі "Взрослые девочки" Маша зізнавалася, що на подібні коментарі вона реагує досить болісно. 

Відео дня
Маша Єфросиніна / фото instagram.com/mashaefrosinina
Маша Єфросиніна / фото instagram.com/mashaefrosinina

Реакція соцмереж

  • "Красуня"
  • "Яка ви прекрасна, просто неймовірно!"
  • "Маша, моя думка - ви навіть коли емпті (спустошені, - ред) - все одно більш наповнені, ніж мільйони інших людей. Просто іноді бувають паузи... Відпочити, почистити мізки, переродитися в нових ідеях. Дуже вас поважаю і захоплююся!"

Нагадаємо, Єфросиніна згадала дитинство в Криму. За словами знаменитості, коли вона була дитиною, в рідному для неї місті Керч теж час від часу вимикали електроенергію з метою економії.

Вас також можуть зацікавити новини: