Зрадник України поставив скандальний номер Навки під пісню Соловій / фото прес-служби Христини Соловій

Днями розгорівся скандал через крадіжку хіта "Тримай" відомої української виконавиці Христини Соловій. Пісню без дозволу використовували в льодовому шоу Тетяни Навки.

Співачка Христина Соловій у своєму Instagram розповіла, що скандальний номер поставив зрадник України Василь Козар.

"Стало відомо, що режисером льодового шоу, для якого вкрали українські пісні, ось цей колишній українець", - повідомила Українка.

Відео дня
Стало відомо, хто поставив скандальний номер для шоу Навки під пісню Соловій

Також зірка подякувала шанувальникам за допомогу в пошуку тих, хто вкрав її композицію.

"Ваші репости вже допомогли встановити особу режисера. Не зупиняйтеся і позначайте мене в репостах. І як кожен сантиметр української землі, відвоюємо і відстоїмо свою культурну спадщину", – написала Соловій.

Стало відомо, хто поставив скандальний номер для шоу Навки під пісню Соловій

Василь Козар – що про нього відомо

Український хореограф і режисер родом з Мукачева. Він закінчив Київський національний університет культури і мистецтв, а також проходив стажування в США.

Козар виграв у проекті "Танцюють всі", був хореографом" Танців з зірками", ставив один з концертів Тіни Кароль і працювала на конкурсі краси "Міс Україна-2017".

Скандал з крадіжкою пісні "Тримай" - що сталося

Росіяни вкрали пісню української співачки Христини Соловій під назвою "Тримай". Її цинічно перевели на російську і включили під час виступу фігуристки на шоу дружини прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова – Тетяни Навки. 

Пісня прозвучала на шоу "Вечори на хуторі". Під композицію української виконавиці "в образі Одарки" виступила російська фігуристка Каміла Валієва. 

Вас також можуть зацікавити новини: