Українські зірки показали зруйновані будинки / Фото-Юрій Фалеса , facebook.com

Повномасштабна війна в Україні почалася 24 лютого 2022 року, коли російська армія вторглася на українську територію і почала бомбити міста. Попри заяви про те, що тут нібито йде "спецоперація", окупанти бомблять мирних жителів і їхні будинки. Від обстрілів постраждало житло деяких відомих українських особистостей. 

Олександр Усик

У будинку боксера у Ворзелі під час окупації оселилися російські загарбники. Про це сусіди повідомили дружину Олександра Катерину. Коли місто звільнили від рашистів, у дворі Усіка виявили гори сміття, зруйновану бруківку та порожні пляшки з-під алкоголю.

Будинок боксера Олександра Усіка після приходу "руського міра"

Ілона Гвоздьова 

Постраждали від обстрілів окупантів апартаменти хореографа Ілони Гвоздьової. Обійшлося без поранених, оскільки практично відразу після початку повномасштабних бойових дій зірка з сім'єю полетіла за кордон. 

Проте танцівниця зазначила, що руйнування досить серйозні - будинок доведеться відбудовувати з фундаменту.

Будинок Ілони Гвоздьової в Києві обстріляли / Фото - instagram.com

Ігор Кондратюк

Будинок Кондратюка під Києвом обстріляли прямо в день його народження-14 березня. На своїй Facebook-сторінці шоумен поділився жахливими фотографіями того, як виглядає його сімейне гніздо після обстрілу. Проте, на щастя, ніхто не постраждав. 

"Одне з перших привітань з ювілеєм мені сьогодні "прилетіло" від рашистів. Росіяни-гі**но планети Земля, - потрапили в наш будинок під Києвом. Горіть в пеклі, імперські Безславні безмозкі покидьки! Слава ВСУ! Слава Україні! Смерть російським окупантам!",- заявив Кондратюк, публікуючи знімки свого розбитого будинку. 

Будинок Ігоря Кондратюка / Фото-Ігор Кондратюк , facebook.com

Валерій Харчишин

"Цей будинок під Гостомелем - частина мого життя. У ньому виросли і жили троє моїх синів. Я будував його за всі гроші, які я заробляв. Я боровся за нього, коли у мене відбирали землю, коли намахували будівельники шахраї – перебудовував майже все. Нещодавно я побудував поруч будиночок для батьків, які виявили бажання переїхати. Під час затяжної ковід-кризи. На останні гроші. Батьки не переїхали. Не встигли. Для моїх дітей цей будинок - їхній будинок. Їхня Україна.

Вчора (26 березня, - ред) він повністю згорів. Орки потрапили в нього. У моїх дітей тепер немає їх України", - написав фронтмен групи" Друга ріка " на своїй сторінці в Facebook. 

Попри те, що будинок зруйнований, ніхто з сім'ї артиста не постраждав - на щастя, на момент обстрілу російськими окупантами мирного селища, нікого не було вдома. Харчишин вивіз свою сім'ю в перші дні початку повномасштабного вторгнення.

Будинок Валерія Харчишина згорів після обстрілу / Фото - facebook.com/valeriy.kharchyshyn

Юрій Фалеса

У будинок українського продюсера в Києві також прилетів ворожий снаряд. Будівля вигоріла повністю, ремонту не підлягає. Обстріл стався в ніч з 16 на 17 березня. 

"Ні вдома, ні офісу більше немає! Всі живі! Що ж, будемо відбудовуватися заново!",- написав Фалеса у себе в Facebook-блозі.

Юрій Фалеса показав зруйнований від обстрілів будинок / Фото-Юрій Фалеса , facebook.com

Нагадаємо, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво після 12 років життя в Україні пояснив, чому РФ програє війну

Вас також можуть зацікавити новини: