Стало відомо, який вигляд має молодша дочка онкохворої Заворотнюк

Актриса вже кілька років не з'являється на публіці через важке захворювання.

Доля Анастасії Заворотнюк, яка два десятки років тому стала головною героїнею російського ситкому "Моя прекрасна няня", сьогодні хвилює багатьох. Три роки тому у неї виявили онкологію. Тоді Заворотнюк раптово зникла і більше не з'являлася на публіці. 

Її старша дочка Анна не коментує стан мами. Відомо, що онкологія почала розвиватися у Насті після процедури штучного запліднення - в 2018 році "моя прекрасна няня" народила дочку Мілу, за якою зараз доглядають старша сестра і бабуся. 

Як пишуть росЗМІ, зараз в мережі показали рідкісне фото Міли - до цього і сама Заворотнюк, і її чоловік, фігурист Петро Чернишов були категорично проти того, щоб демонструвати шанувальникам якісь кадри з особистого архіву. 

Про дівчинку практично нічого невідомо. Але, судячи з фото, вона росте красунею, дуже схожою на свою зіркову маму.

Позиція Анастасії Заворотнюк щодо війни в Україні

Враховуючи те, що вже понад три роки Заворотнюк не виходить на зв'язок зі своїми підписниками, говорити про те, чи підтримує вона війну, неможливо. Однак нещодавно в мережі згадали, як героїня Заворотнюк няня Віка принижувала Україну у тому самому серіалі.

Наприклад, в одній із серій продюсер Шаталін сказав: "Віко, ви крадете речі в магазині, як Україна - російський газ". Також була сцена, коли Заворотнюк у ролі Вікторії Прутковської сказала: "Максиме Вікторовичу, вашій доньці Маші потрібна вишиванка - чи то на свято приєднання України, чи то від'єднання".

Вас також можуть зацікавити новини: