Стас Михайлов / Скріншот YouTube

Російський співак Стас Михайлов поспілкувався з журналістами під час зйомок новорічного концерту. Його попросили згадати про найщасливіший Новий рік у житті. Розповідаючи про це свято, він ледь не розплакався.

"Знаєте, незвичайний рік був тоді, коли був живий мій брат. Це залишиться найбільш незабутнім, коли була повноцінна сім'я. Все інше... чогось більше, чогось менше, а з роками починаєш розуміти, що люди поруч з тобою - найважливіше. Головне, щоб були не втрати, а придбання", - сказав артист зі сльозами на очах у коментарі росЗМІ.

Варто відзначити, що Михайлов сам собі суперечить. Артист говорить про те, що головне, щоб не було втрат. Однак сам він підтримав вбивчу війну в Україні і те, що російська армія багато сімей залишила без рідних людей. 

Відео дня

З 24 лютого "друга армія світу" на чолі з диктатором Володимиром Путіним не тільки знищує нашу інфраструктуру, а й вбиває мирне населення. Ось тільки це ніяк не чіпає Михайлова, адже для нього головне, щоб його близькі були поруч, а на інших наплювати.

 Позиція Стаса Михайлова щодо війни в Україні

На своїй сторінці в Instagram він "народив" пост з наступними словами:

"Росія проводить спецоперацію з демілітаризації та денацифікації. Вона звільняє наших братів від "людей", які не можуть нею керувати, від "людей", які ведуть її в прірву..."

Вас також можуть зацікавити новини: