Астаф'єва вважає, що світ забуває про події в Україні /instagram.com/da_astafieva

Нещодавно співачка Даша Астаф'єва наголосила про важливість продовжувати говорити та писати про війну в Україні. Зірка каже, що світ забуває про весь жах, який зараз переживають українці. Відповідний пост вона написала у мережі. 

"Варто зрозуміти просту річ: світ втрачає цікавість до нас. Звучить жахливо, утім так воно і є. Усі ахнули, підтримали, поспостерігали та, зрештою, пішли далі. Це не їхня війна. У нас і далі вмирають люди від рук тварин із боліт, а в них на обкладинці - Тейлор Свіфт. Деякі іноземці взагалі думають, що наша війна скінчилася, бо її перестало висвітлювати національне телебачення, а хтось просто не цікавиться нами, адже читати про концерти Бейонсе приємніше, ніж про геноцид українців. Але бл*дь! Нічого не скінчилося! Війна триває!" - написала співачка.

Вона додала, що головна місія українців - транслювати війну світу. Замовчування подій - це справжній злочин.

Відео дня

"Світ має бачити те, що Росія робить кожного, с*ка, дня. Тільки так ми впливатимемо на ставлення людей до нашого ворога і зменшуватимемо лояльність до росіян. Усе просто: чим більше іноземців знають правду, тим більше світова спільнота підтримує нас, а міжнародні політики допомагають нам гасити окупантів. Вважайте, кожен репост зберігає життя", - написала Даша.

Вона каже, що розуміє, коли хочется трошки відволіктися та дивитися на щось приємне. Та такий контент зараз не на часі, коли прилітає чергова ракета у будинок, де живуть люди.

"Ти дивишся на дах у полум’ї, що завалив усе твоє життя й кота, і думаєш: "Зараз, найголовніше, це нікому не показати, аби не налякати іноземців! Репостну краще юну Джулію Робертс, аби всім було приємно". Нормально транслювати своє життя з усіма його радостями та вдачами. Замовчувати війну, аби не зіпсувати свою "пінтерестну" сторінку - це нелюдське паскудство й жорстокість", - зазначила Даша.

Скріншот посту Даші /instagram.com/da_astafieva

Нагадаємо, нещодавно Астаф'єва поскандалила з підписницею, яка після чергового обстрілу росіян, попросила її не постити фото та відео наслідків прильотів. Це нібито лякає українців, які живуть зараз за кордоном. Та Даша не захотіла видаляти контент про війну та наголошує, що така поведінка жінки була неадекватною. 

Вас також можуть зацікавити новини: