Святослав Вакарчук на сцені / УНІАН

Фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну пішов бійцем територіальної оборони, приїхав на кілька днів до Львова. Там він зустрівся зі своєю прийомною дочкою Діаною Фонарьовою, а спільним фото поділився в Instagram-блозі.

На фото чоловік разом зі своєю дочкою тримають український синьо-жовтий прапор, подарований військовослужбовцями 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ.

"Розгорнули його у Львові разом з дочкою Діаною. До речі, вона разом з командою однодумців волонтерить у Львові з перших днів війни. Допомагають біженцям зі Сходу, які потрапили до Львова, знайти притулок в різних містах Європи", - поділився музикант в описі до фотографії. 

Відео дня

Відзначимо, що Діана - дочка першої дружини Святослава Вакарчука Лялі Фонарьової, з якою співак пробув у шлюбі 20 років (про розлучення повідомили влітку 2021 року). 

Святослав Вакарчук і його дочка Діана / Фото - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Нагадаємо, напередодні Вакарчук зустрів на вулиці у Львові лікаря з розбитої лікарні в Маріуполі. Жінка назвала Маріуполь "містом, якого немає".

Вас також можуть зацікавити новини: