"Танці на кістках": Квіткова різко відповіла тим, хто хайпиться на її розлученні

Блогерка незадоволена тим, що інші відомі особистості намагаються "виїхати" на темі її розлучення.

Українська блогерка Даша Квіткова, яка кілька днів тому повідомила про розставання з Микитою Добриніним, гнівно звернулася до тих, хто намагається пропіаритися на її розлученні. У себе в stories Даша написала:

"А, і з приводу поста одного медіаобличчя. Єдине, що я можу прокоментувати, так це те, що це обличчя - в кожній ж*пі затичка. Сподіваюся, цьому обличчю легше, коли воно танцює на "кістках" (не тільки наших), намагаючись виїхати і прикрашаючи себе". 

Квіткова не уточнила про кого саме йдеться, але можна припустити, що її слова стосуються ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка. Відразу після новини про те, що Добринін і Квіткова розлучилися, Гриша виклав пост зі словами:

"Не розчаровуйтеся в інституті шлюбу і справжніх почуттях. Вони є. І саме це найцінніше у світі. Живіть один для одного - тільки ти і я. Розумійте, поступайтеся, прощайте, вірте, розвивайтеся, досягайте, розчиняйтеся в почуттях, і, попри все, боріться за них. Залишайте що-небудь інтимне тільки для самих себе і не виставляйте все напоказ. Не скануйте і не копіюйте, а пишіть свою історію кохання. Бо тільки справжнє кохання врятує цей світ". 

Історія кохання Квіткової та Добриніна 

Микита Добринін був головним героєм 9 сезону шоу "Холостяк". У фіналі він обрав Дашу Квіткову. Незабаром пара одружилася, а в 2021 році у них народився син Лев. Восени 2022 року Даша і Микита повінчалися в церкві, проте це не врятувало їхню пару. 

У січні 2023 року Квіткова в своєму інтерв'ю Маші Єфросиніній сказала, що вже близько трьох тижнів вони з Добриніним не живуть разом. За словами блогерки, ще півтора роки тому у них почалися проблеми. і весь цей час вони намагалися їх вирішити. Зараз Даша і Микита люблять один одного, але не хочуть залишатися в болючих стосунках.

Нагадаємо, Даша Квіткова розсекретила свій заробіток.

Вас також можуть зацікавити новини: