Віталій Кличко розлучається з дружиною / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Днями мер Києва Віталій Кличко заявив, що розлучається зі своєю дружиною після 25 років шлюбу. Він говорив, що вони давно живуть в різних містах, тому розрив був би логічним завершенням їх стосунків.

Тоді він додав, що зараз його серце зайняте Києвом. Але чи так це насправді - відповіла таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська в програмі "Таня+".

"Серце зайняте Києвом, я це підтверджую. А якщо говорити про жінку, то бачу, що у них є якась симпатія, але я не бачу, щоб у них все було по-дорослому і серйозно", - сказала таролог.

Відео дня

Також експерт відповіла, чи вільне серце брата Віталія Кличка - Володимира. 

"Я не думаю, що у Володимира вільне серце. Карти кажуть, що у нього давно є стосунки", - додала експерт.

Нагадаємо, раніше Наталія Кличко вперше прокоментувала своє розлучення з мером Києва Віталієм Кличком. Вона натякнула на причини розриву стосунків.

"Я вдячна за все, що було на нашому спільному шляху, довжиною 25 років. Наше розлучення - це обдумане, взаємно прийняте рішення. Так склалося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися. Ми виростили трьох приголомшливих дітей і залишаємося для них назавжди їх батьками", - написала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: