Володимир Дантес і Надя Дорофєєва / фото - instagram.com/vladimirdantes

У березні 2022 року стало відомо про розлучення українських артистів Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса. Пізніше з'ясувалося, що Надя будує романтичні стосунки з Михайлом Кацуріним, а Дантес багато часу проводить з дружиною свого суперника - Дашею.

Шанувальники вже давно підозрювали пари в любовному чотирикутнику. Але найбільше їх цікавить питання: чи зійдуться знову Надя і Вова? 

На це питання відповіла таролог Олена Кузьмич, повідомляє ТСН.

Відео дня

"Вони можуть зійтися, але це вже не будуть стосунки, це буде суто секс. А що стосується карти кохання - вона перевернута. Тобто, я не думаю, що це будуть якісь тривалі стосунки або ще що-небудь. Що стосується того, чи можуть вони зійтися – якщо Дантес знову опиниться на коні, то Дорофєєва зверне на нього набагато більшу увагу. Але Володимир повинен бути суперчоловіком, щоб вона знову віддала йому своє серце", - сказала таролог.

Вона додала, що і у екс-подружжя Міші і Даші Кацуріних є шанс зійтися. Але в їх стосунках вже не буде кохання.

"Вони можуть зійтися тільки в тому випадку, коли вони обидва стануть дуже сильними, сміливими і фінансово забезпеченими. Шанс є, але він мінімальний, тому що немає любовних карт", - додала експерт.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва приїхала до Києва і назвала "справжню" причину.

Вас також можуть зацікавити новини: