Монро змінила прізвище / Скріншот Instagram

Травесті-діва Монро розповіла, що під час повномасштабного російського вторгнення вирішила змінити прізвище. За її словами, їй потрібно було вклеїти нову фотографію в паспорт після 45-річчя, а разом з тим вона зважилася і на інші зміни.

"У 45 років мені необхідно було вклеїти в паспорт нове фото або отримати id-карту, і я задумала заодно змінити прізвище на Монро. Чому не зробила цього раніше - не знаю, думки такі були", - зізналася дівчина в інтерв'ю "Обозревателю".

Вона додала, що їй потрібно було грамотно оформити документи з юридичного погляду, щоб у майбутньому в неї не виникало проблем. Монро каже, що почала цей процес ще влітку 2023 року, а закінчила тільки на початку цього.

Відео дня

"Був дуже довгий процес, постійно ходила, доносила якісь папери. Спостерігалися й деякі бюрократичні моменти, але мені було нескладно. І плюс вийшла нарешті зі своєї бульбашки в реальний світ, побачила, як це відбувається, як люди живуть, хто приходить, як ставляться працівники", - додала знаменитість.

Зазначимо, ім'я Монро від народження - Олександр Петрович Федяєв.

Нагадаємо, раніше Монро розповіла про похід до ТЦК. За її словами, інформація, яку поширюють у мережі, не зовсім схожа на те, що вона сама бачила.

Вас також можуть зацікавити новини: