Фото інстаграм Монро

Українська травесті-діва Монро зізналася, що ходила нещодавно до військкомату та навіть встигла пройти військово-лікарську комісію. Про свій досвід вона вперше розповіла у подкасті "Ночі Дівочі".

"Я була в ТЦК. Проходила там ВЛК. У мене є документ - військовий квиток. А чому це викликає шок? Я сама пішла красива, сказала: "Добрий вечір", - зазначила Монро. 

Виявилося, що їй потрібні були документи про вступ на навчання, бо ті, що були раніше - втратили свою актульність багато років тому. Тому Монро проконсольтувалася з юристами і пішла до ТЦК. 

"Мені складно про це казати, але я йшла, як на розстріл. Я розуміла, що буде або відстрочка, або тебе не знімають з військового обліку, а напишуть "вилучено". І все, я пішла. Я була готова на все, заради того документу стосовно навчання. Але я очікувала поглядів, дивного ставлення до себе. Та все було добре, довідку дали та навіть просили фото зі мною. Для мене це було до сліз ось вся ця ступінь народної любові. Мені всі хотіли допомогти", - розповіла Монро.

Травесті-діва додала, що буде адекватно реагувати, якщо їй все ж таки принесуть колись повістку.

Нагадаємо, ведучий Анатолій Анатоліч не зміг стати на військовий облік. Чоловік вже чотири рази ходив до ТЦК, але ніяк не може закрити своє питання стосовно документів.

Вас також можуть зацікавити новини: