Монро показалася в новій перуці / instagram.com/monritta

Українська шоувумен, травесті-діва Монро опублікувала у своєму інста-блозі новий знімок, на якому постала в несподіваному образі. 

Шанувальники звикли бачити її блондинкою з довгим хвилястим волоссям. Але зараз вони прийшли в захват від її нового образу. Монро позувала з кучерявим коротким волоссям в ексцентричному образі. 

Травесті-діва одягла бордову сукню з глибоким декольте, а наверх курточку з анімалістичним принтом. Доповнила вона образ стильною прикрасою - ланцюгом. Також Монро нанесла яскравий макіяж.

Відео дня

"Красуня, як і завжди", "Прекрасна богиня", "Яка ви класна", "Чудова Монро", "Фатальна красуня", - пишуть користувачі мережі в коментарях під фото.

Монро здалася в новій перуці / instagram.com/monritta

Читайте такожМами-одиначки: 5 українських зірок, які виховують дітей без чоловіківХто така Монро

Справжнє ім'я Монро - Олександр Федяєв. Вона не тільки телеведуча, актриса, співачка, блогер, а й перша, хто відкрито заявила про себе, як про трансгендерного представника шоу-бізнесу в Україні.

У 2020 році була співведучою на онлайн-трансляції 92-ї церемонії вручення кінопремії Оскар. З січня 2020 є співведучою в програмі "Зірковий шлях". До того ж вела невелику рубрику в цій же програмі, яка називалася "В пику від Монро".

Вас також можуть зацікавити новини: