Киванч Татлитуг - турецький актор і модель / фото instagram.com/kivanctatlitug

Киванч Татлитуг - 39-річний турецький актор, який отримав дві премії Golden Butterfly Awards за найкращу чоловічу роль. Крім акторської діяльності Киванч також залучений в модельний бізнес. Його фішка - схожість із зіркою Голлівуду Бредом Піттом. Розповідаємо про цікаві факти з його біографії.

Хто такий Киванч Татлитуг

Киванч Татлитуг - 39-річний актор, народився в Адані. Свій творчий шлях починав в модельному бізнесі, оскільки з юних років має виразні маскулінні риси і в цілому приємну зовнішність. Саме зовнішність в 2002 році принесла Татлитугу титул "Краща модель світу". 

Киванч Татлитуг був визнаний кращою моделлю світу / фото instagram.com/kivanctatlitug

Після отримання нагороди чоловік вирішив переїхати до Франції, проте несподівано надійшла пропозиція знятися в турецькому серіалі. На той момент у Киванча не було акторського досвіду, тому він вирішив спробувати і не прогадав - дебютна роль Мехмеда в серіалі "Гюмюш" принесла небувалу популярність як в рідній країні, так і далеко за її межами. 

Відео дня

На сьогоднішній день Киванч Татлитуг знявся в серіалах "Срібло", "Менекше і Халіль", "Заборонене кохання", "Езель", "Кузей Гюней" та інших. З огляду на активну творчу діяльність, цей список збільшується з кожним днем. 

Варто відзначити, що через свою схожість з відомим голлівудським актором Киванч носить звання "турецький Бред Пітт". У турка такий же профіль, як і у Пітта, він носить таку ж зачіску і навіть відростив бороду. 

Бред Пітт і Киванч Татлитуг / фото instagram.com/kivanctatlitug
Бред Пітт і Киванч Татлитуг / фото instagram.com/kivanctatlitug

Раніше УНІАН писав який вигляд має найкрасивіший чоловік Єгипту.

Вас також можуть зацікавити новини: