Єгипетський співак Амр Діаб / фото instagram.com/amrdiab

Амр Діаб - єгипетський співак, композитор і модель. Зараз йому 62, але він має значно молодший вигляд. Розповідаємо, чим він знаменитий і за що його люблять.

Амр Діаб: біографія

Амр Діаб народився 11 жовтня 1961 року в місті Порт-Саїд. З ранніх років він зрозумів, що хоче пов'язати своє життя з творчістю, тому робив для цього все. Оскільки батьки підтримували його прагнення, Амру вдалося піти вчитися в Академію мистецтв. 

У 1983 Діаб випустив перший альбом під назвою "Ya Tareeq" (Шлях). Пісні Діаба стали саундтреками до багатьох фільмів і серіалів. Найпопулярніші композиції: "Amarein" (Два місяці), "Tamally Maak" (Завжди з тобою), "Allem Alby" (Навчіть моє серце), "El Leila De" (ця ніч). Згодом він почав знімати кліпи. 

Після отримання першої премії "The World Music Award" його популярність вийшла на новий рівень - з'явилися численні гастролі, прем'єра за прем'єрою, натовп фанаток. 

Амр Діаб завжди вважав, що вагому роль в його успіху грає не тільки вокал і харизма, але і зовнішній вигляд - артист дуже переживає про те, який вигляд він має в кадрі або на сцені, тому завжди ретельно продумує образи, працює тільки з кращими стилістами, перукарями і візажистами. 

Після того, як співоча кар'єра єгиптянина вийшла на новий рівень, багато компаній захотіли зробити його своїм рекламним обличчям - так і почалася модельна кар'єра Діаба. 

Єгипетський співак Амр Діаб знявся в рекламі / фото instagram.com/amrdiab

Сьогодні Амб - володар негласного звання "батько середземноморської музики" і семиразовий переможець "World Music Awards". Він внесений до Книги рекордів Гіннеса як найбільш продаваний музикант Близького Сходу.

Який вигляд сьогодні має найкрасивіший чоловік Єгипту

Єгипетський співак Амр Діаб / фото instagram.com/amrdiab
Єгипетський співак Амр Діаб / фото instagram.com/amrdiab

Нагадаємо, який вигляд сьогодні має найкрасивіший у світі араб.

Вас також можуть зацікавити новини: