Також вона стверджує, що нібито є талановитішою за Пугачову / скріншоти

Російська співачка Маша Распутіна, яка підтримує путінський режим, різко висловилася про Аллу Пугачову. Вона "накинулася" на артистку, говорячи про таланти і титули.

В інтерв'ю для російського телеканалу співачка розповідала про свій день народження, проте не забула згадати і про свою мало не головну конкурентку Пугачову. Распутіній і Примадонні нерідко приписували ворожнечу. З чуток, Пугачова не терпіла конкуренції, а тому не давала іншим артисткам ставати популярнішими за неї.

"Примадонни, королеви, принцеси, імператриці — така фігня, я вам хочу сказати. Або ти справжній, або ти нуль, який придумує категорії", - заявила Распутіна.

Відео дня

Також вона стверджує, що нібито є талановитішою за Пугачову. За словами Распутіної, у неї зовсім інший голос.

"У мене неповторний голос, я співаю на розщепленні зв'язок, володію кількома техніками співу, а Пугачова тільки одним. Голос, артистичність, зовнішність - все різне", - додала путіністка.

Що Маша Распутіна говорить про війну

Російська співачка не засудила кремлівський режим. У грудні 2022 року вона висловилася про повномасштабну війну в Україні, яку розв'язала країна-агресорка. Однак тоді Распутіна лише скаржилася, що не може відвідати могилу матері, яка похована в Дніпропетровській області.

Крім цього, співачка засуджувала росіян, які не захотіли жити на території країни-агресорки на тлі повномасштабної війни. Тоді Распутіна закликала "розстрілювати зрадників".

Вас також можуть зацікавити новини: