Сергій Храмцевич / фото instagram.com

У Брюсселі затримали російських музикантів Євгена Горбунова та Сергія Храмцевича. Їх відправили в СІЗО мінімум до 20 листопада. Також артистам анулювали шенгенські візи. Про це повідомляють росЗМІ. Уточнюється, що затримали їх нібито за "підозрілий вигляд і хаотичний план переміщень по Єврозоні". 

Офіційний представник артистів заявив, що до цього у них не було ніяких проблем з виступами на території країн Євросоюзу. 

Зазначимо, що позиція групи "Інтурист" щодо війни в Україні була вкрай неоднозначною. Після того, як РФ повномасштабно вторглася на територію України 24 лютого, артисти продовжували виступати на території країни-агресора і не покидали її.

Відео дня

Також у ЗМІ є інформація, що музиканти збирали кошти для незалежного правозахисного медіапроекту ОВС-Інфо, присвяченого політичним переслідуванням у Росії.

Нагадаємо, Михайло Боярський вперше прокоментував поведінку артистів, які виїхали з Росії. Російський актор запевняє, що його рідна країна - це найдорожче, що є. Тому він залишається в РФ навіть після того, як країна розв'язала вбивчу війну проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: