Фото інстаграм Гаррі Стайлса 

У відомого британського співака Гаррі Стайлс поповнення в родині. Виявилося, що його сестра Джемма, яка приховувала свою вагітність, народила доньку. Тепер Гаррі вперше став дядьком.  

Світлину з пологового Джемма опублікувала в себе в Instagram.

"Привіт із декретної відпустки! Взяла трохи часу, щоб забезпечити спокійне прибуття нашої малечі. Я розумію, що ця новина може здивувати багатьох людей, тому я посилаю вам багато любові", - написала сестра Гаррі під фото.

Відео дня
Фото інстаграм Джемми 

Цікаво, що Джемма познайомилась зі своїм чоловіком Міхалом у 2015 році. Їхнє перше побачення відбулося на концерті Стайлса. Тоді він навіть сказав про це своїм глядачам. 

"Вибачте, якщо я здаюся неуважним. Просто у моєї сестри тут побачення, і я намагаюся приглядати за нею", - вигукнув Гаррі зі сцени. 

Що відомо про Гаррі Стайлса

Гаррі Стайлс з дитинства займався музикою. Згодом він вирішив брати участь у пісенному шоу "The X Factor". Тоді він не став переможцем, проте заснував гурт "One Direction". Згодом він став одним найуспішніших світових музичних колективів всіх часів, а їхні пісні "What Makes You Beautiful", "Gotta Be You" та інші композиції стали хітами. Минулого року Гаррі Стайлс став тріумфатором престижної музичної премії "Brit Awards-2023".

Нагадаємо, нещодавно Гаррі Стайлс підняв прапор України на своєму концерті.

Вас також можуть зацікавити новини: