Соломія Вітвіцька / Скриншот Instagram

Телеведуча Соломія Вітвіцька нещодавно оголосила про те, що знайшла своє кохання. Вона вирішила пов'язати свою долю з військовим на ім'я Олексій.

Як розповіла Соломія у програмі "Пісня мого життя", їх з коханим звело волонтерство, яким телеведуча займається вже кілька років.

Цікаво, що до великої війни вони бачилися кілька разів у спільних компаніях, але не спілкувалися. Однак пізніше все змінилося.

Відео дня

"Коли його підрозділ потребував генераторів, ще якихось речей, він до мене звернувся, як до волонтерки. Я багатьом військовим допомагаю і допомагала, постійно перебуваю на зв'язку, бо весь час виникають нові запити. Коли Олексій поїхав на Бахмутський напрямок, я його підрозділу та іншим привозила допомогу", - розповіла Вітвіцька.

Вона додала, що кохання її окрилює, надихає і невідомо ніколи, де ти його зустрінеш.

"Передбачити нічого неможливо, але так сталося. Ми нічого не планували, але почуття загорілося", - доповнює ведуча.

Вітвіцька з обранцем / Скриншот Instagram

Нині з коханим Соломія спілкується в меседжерах або через відеозв'язок, зустрітися особисто в них не завжди виходить.

"У нього було дві важкі контузії, коли він повернувся на ротацію, то проходив лікування. За рішенням ВЛК (військово-лікарська комісія) - відпустка. Лікарі рекомендували термальні води, ми обрали Закарпаття. У нас була просто можливість побути разом. І я зараз розумію багатьох українок - дуже важко жити на відстані, особливо коли все ще в такому, цукерково-квітковому періоді. Дуже чекаю його з перемогою додому і сподіваюся, що вона якомога швидше настане", - каже Вітвіцька.

Нагадаємо, раніше новий обранець Соломії Вітвіцької розповів, чому пішов воювати.

Вас також можуть зацікавити новини: