Путініст Баста ризикує залишитися без роботи / Фото УНІАН, Дмитро Куц

Російський Мінкульт почав перевірку артиста Басти через його нещодавнє скандальне висловлювання в інтерв'ю Насті Івлєєвій. Путініст, відповідаючи на питання про те, чи були плани покинути країну, сказав, що міг би втекти звідти, але "залишається дивитися кіно далі".

"Я розмірковував про те, щоб кудись поїхати. З іншого боку, я не можу нікуди поїхати, тому що у мене працює велика кількість людей. Як сім'янин і взагалі людина, відповідальна за людей, з якими я разом працюю і вважаю своїми друзями, як би я міг... Чесно можу сказати, без іронії: я з цією землею пов'язаний якось і фізично, і ментально. Я не можу звідси їхати надовго, як би тут не було важко... Тому дивимося кіно далі", - сказав артист-путініст. 

Telegram-канал "Shot" повідомив, що таке висловлювання автора пісні "Медлячок" в Росії порахували "непатріотичним". У Мінкульт надійшло дві заяви з вимогою скасувати його концерт в Ставрополі через це. 

Остаточне рішення поки не прийнято. З даного питання проводиться перевірка, проте місцеві активісти в соціальних мережах вже почали поширювати заклик не йти на концерт Басти, оскільки ті не хочуть, щоб артист заробляв на них гроші, так "зневажливо" ставлячись до Росії.

Нагадаємо, путініста Басту звинуватили у зґвалтуванні фанатки.

Вас також можуть зацікавити новини: